F.A.Q

Har du spørgsmål til os? Se, om du kan finde svaret her, og hvis det ikke er muligt, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@nextgrail.dk
Så er det ved at være tid til julegaverne! 

Hos Next Grail står vi klar til at hjælpe dig med få købt drømmegaverne til de mennesker, du holder af. 

Vi anbefaler, at du bestiller dine sneakers hurtigst muligt for, at vi kan sikre, at du får dine sneakers i tide; specielt hvis din ønskede størrelse er på bestilling. 

Levering

Bestillingsvarer fra Next Grail skal bestilles inden torsdag d. 9 december for, at vi kan garantere levering inden jul. Hvis du er senere ude, bedes du sende os en mail med din bestilling, og så tjekker vi, hvorvidt det er muligt at nå det inden jul. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe med dit ønske. 

Varer, vi har på lager, skal være bestilt inden søndag d. 19 december for, at vi kan garantere levering inden jul. 

Returnering efter jul

Vi tilbyder returnering til og med 30. januar med fuld returret på alle ordre på webshoppen, så der er ingen problemer med at få returneret sine gaver efter jul

Det kan ikke garanteres, at de ønskede sneakers kan byttes til en anden størrelse til samme pris, da vores sjældne sneakers ofte stiger i pris inden for kort tid, og derfor vil være dyrere for os at bestille hjem efter jul, men vi vil gøre, hvad vi kan for, at det lykkes. 

Det er selvfølgelig altid muligt at få returneret alle pengene inden 30. januar, så længe det er før pågældende dato.  

Størrelsesvejledning: 

Er du i tvivl med størrelsen på de sneakers eller det tøj, du skal give i gave? Så er du altid meget velkommen til at sende en mail på support@thesneakerstore.dk , og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et fyldestgørende svar. Du må meget gerne inkludere ønskede model, og hvilken størrelse personen bruger, i din mail. 

Vi håber på, at dette var fyldestgørende, og ellers ved du, hvor du kan fange os. Rigtig glædelig jul fra Lasse, Frederik og Gustav hos Next Grail!

Hos Next Grail sender vi alle vores pakker med GLS fuldt forsikret med Track and Trace. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her.

Hos Next Grail tilbyder vi at fremskaffe alle sko i alle størrelser, og derfor bestiller vi gerne sko hjem til vores i deres ønskede størrelse. Dette tager ofte længere tid, da de ikke er på vores fysiske lager. Den typiske leveringstid er 7-9 dage fra bestilling til vi afsender varen mod dig. Alle vores produkter er altid helt nye og 100% ægte. 

Hos Next Grail sender vi altid en ordrebekræftelse ud, så snart din ordre er modtaget, og hvis du ikke har fået en, kan den eventuelt være endt i dit spam-filter. 

Vi bestræber os på at sende alle ordre ud på selve dagen, hvor den er afgivet, men der kan forekomme forsinkelser på 1-2 dage. Du vil modtage en e-mail med tracking, når ordren er afsendt.

Størstedelen af vores produkter er helt nye, og det vil stå i selve produktbeskrivelsen hvilken stand, varen er i. Alle vores ting er som udgangspunkt i den originale emballage.

Vi køber vores varer fra forskellige privatpersoner eller direkte fra specifikke forhandlere eller brands. Vi sikrer altid, at vores produkter bliver tjekket grundigt igennem, og at de er 100% ægte. 

Der er selvfølgelig 14 dages returret på vores produkter, såfremt de er ubrugte, og stadig væk er i den originale emballage. Hvis du gerne vil returnere et produkt, kan du kontakte os via e-mail (support@thesneakerstore.dk), og vi vil være behjælpelige med at få løst problemet. 

We are sorry that our site is currently only operating in Danish. If you wish to buy a product or have any questions, you are more than welcome to contact us via our e-mail, kontakt@nextgrail.dk. We will do our best to help you. 

Vi tager consignment ind, men vi har visse krav i forhold til consigment: 
– Dine sneakers, streetwear eller lignende skal være helt nyt. 
– Du skal skrive den pris, du gerne vil have for produktet, men det skal være realistisk, da vi også tager en andel oveni i din pris. Det vil ofte være 20%, men det kan svinge i forhold til hvilket item, det er. 
– Dit item skal leveres til os, og så opbevarer vi det indtil, det eventuelt bliver solgt, eller du gerne vil sælge det selv igen. 

Har du stadig spørgsmål?

Kontakt os på:

E-mail: support@thesneakerstore.dk