F.A.Q

Next Grail’s FAQ. Du kan også følge vores instagram for opdateringer her

Har du spørgsmål til os? Se, om du kan finde svaret her, og hvis det ikke er muligt, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@nextgrail.dk

Hvad sender Next Grail med?

Hos Next Grail sender vi alle vores pakker med GLS fuldt forsikret med Track and Trace. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her.

Hvad er en bestillingsordre når størrelsen står markeret med * ?

Hos Next Grail tilbyder vi at fremskaffe alle sko i alle størrelser, og derfor bestiller vi gerne sko hjem til vores i deres ønskede størrelse. Dette tager ofte længere tid, da de ikke er på vores fysiske lager. Den typiske leveringstid er 7-9 dage fra bestilling til vi afsender varen mod dig. Alle vores produkter er altid helt nye og 100% ægte. 

Hvordan ved jeg, at min ordre er gået igennem?

Hos Next Grail sender vi altid en ordrebekræftelse ud, så snart din ordre er modtaget, og hvis du ikke har fået en, kan den eventuelt være endt i dit spam-filter. 

Hvornår sender Next Grail pakker ud?

Vi bestræber os på at sende alle ordre ud på selve dagen, hvor den er afgivet, men der kan forekomme forsinkelser på 1-2 dage. Du vil modtage en e-mail med tracking, når ordren er afsendt.

Er alle Next Grail's produkter helt nye?

Størstedelen af vores produkter er helt nye, og det vil stå i selve produktbeskrivelsen hvilken stand, varen er i. Alle vores ting er som udgangspunkt i den originale emballage.

Hvor får Next Grail deres varer fra?

Vi køber vores varer fra forskellige privatpersoner eller direkte fra specifikke forhandlere eller brands. Vi sikrer altid, at vores produkter bliver tjekket grundigt igennem, og at de er 100% ægte. 

Hvordan returnerer jeg noget til Next Grail?

Der er selvfølgelig 14 dages returret på vores produkter, såfremt de er ubrugte, og stadig væk er i den originale emballage. Hvis du gerne vil returnere et produkt, kan du kontakte os via e-mail (kontakt@nextgrail.dk), og vi vil være behjælpelige med at få løst problemet. 

I do not understand Danish, but i would like to purchase something.

We are sorry that our site is currently only operating in Danish. If you wish to buy a product or have any questions, you are more than welcome to contact us via our e-mail, kontakt@nextgrail.dk. We will do our best to help you. 

Tager I consignment ind?

Vi tager consignment ind, men vi har visse krav i forhold til consigment: 
– Dine sneakers, streetwear eller lignende skal være helt nyt. 
– Du skal skrive den pris, du gerne vil have for produktet, men det skal være realistisk, da vi også tager en andel oveni i din pris. Det vil ofte være 20%, men det kan svinge i forhold til hvilket item, det er. 
– Dit item skal leveres til os, og så opbevarer vi det indtil, det eventuelt bliver solgt, eller du gerne vil sælge det selv igen. 

Har du stadig spørgsmål?

Kontakt os på:

E-mail: kontakt@nextgrail.dk

Tlf: 40765696 / 21794604