Altid 100% ægte varer

Læs mere om os her.

Hos Next Grail har vores første og største prioritet altid været at sikre vores kunder en sikker oplevelse. Det er vores absolut vigtigste opgave, at du får en god oplevelse hos os. Next Grail er en sikker platform, hvor du ikke skal tænke på kopivarer, falske sælgere og andre problemer. Vi tjekker alle produkter igennem, efter vi har modtaget dem, og vi sørger for, at de er 100% ægte.

Vores erfaring 

Vores passion for limited edition streetwear og sneakers har stået på I mange år. Igennem mange år har vi været på den københavnske sneaker entusiast messe ”Sneaker Banquet”, hvor vi har købt og solgt forskellige sneakers og streetwear. Desuden vi har opbygget et bredt netværk, gennem mange år i branchen. Vi er begge administratorer på den største Supreme gruppe på Facebook (Supreme DK) i Danmark, hvor vi diskuterer, handler og hjælper folk med Supreme.

Vi er to ejere af denne webshop. Vores team består af Andreas Lykke fra Slagelse og Lasse Brask Andersen fra Århus. Vi har startet Next Grail sammen, fordi vi begge to handlede med Supreme i Danmark og udlandet, og vi derfor tænkte at vores forskellige kompetencer passede rigtigt godt sammen. 

Andreas Lykke

Jeg er 23 år gammel, læser til dagligt en finansbachelor i København, og bruger min resterende fritid som håndboldtræner. Jeg har igennem mange år handlet med sneakers og streetwear, og specielt Supremes spændende verden af sjove accessories har altid interesseret mig. Jeg har altid haft stor interesse i at komme ud til forskellige sneaker-events, hvor jeg søger meget af min inspiration til eksempelvis sortimentet på denne side.

Lasse Brask Andersen

Jeg er 25 år gammel, og læser Visual Fashion Communication på VIA University College i Århus. Jeg har igennem skateboarding fået øjnene op for Supreme, og begyndte derigennem at købe deres forskellige produkter. Det medførte hurtigt en voksende interesse for sneakers og streetwear. Jeg fandt det hurtigt interessant at min garderobe bibeholdt værdi eller steg i værdi, selvom jeg brugte tøjet. Efter mange år med denne tilgang begyndte jeg at gå mere systematisk til værks, hvilket resulterede i Next Grail.