Returnering for Next Grail

Ønsker du at returnere din varer, så skal returneringen meldes til os på kontakt@nextgrail.dk indenfor 14 dage af levering af ordren, medmindre varen er købt i en periode med forlænget returnering.

Returadresse:
Next Grail att. Andreas Lykke
Nørreås 18
Slagelse 4200
kontakt@nextgrail.dk
21794604

Vi modtager udelukkende helt nye og ubrugte varer retur, og emballagen skal være ubeskadiget. Ingen tegn på brug eller slitage eller manglende dele af produktet. Produktet skal returneres i præcis den stand det blev modtaget I, hvilket betyder at kassen til skoene også skal være 100% intakt og tilsvarende med emballage til tøj. Vi accepterer ikke returer, hvis produktet er brugt, snavset, skadet og generelt defineres som uegnet til salg efterfølgende.

Returnerede produkter skal returneres i en forsvarlig og sikker forsendelsespakker, for at undgå skader på den originale emballage. Returneringen kan blive afvist, eller der kan kræves kompensation, såfremt den originale emballage er beskadiget. Du skal selv betale for returnering af din varer.

Så snart vi modtager din varer retur, så påbegynder vi din returneringen af dit beløb, hvilket typisk tager 5-7 arbejdsdage. Vil du gerne have en anden varer, så anbefaler vi at du bestiller din ønskede varer med det samme, og returnerer den anden varer som beskrevet ovenfor.

Bliver din returnering afvist vil vi informere dig indenfor af 7 dage fra modtagelse, og du vil have muligheden for at få sendt varen retur til dig på egen regning.